Jak oglądać wydarzenie AMD przedstawiające następną kartę graficzną Radeon RX 6000


AMD trzyma się zdarzenie sprzętowe dzisiaj, 3 marca, kiedy firma planuje ogłosić kolejną kartę graficzną z serii Radeon RX 6000. Będzie to czwarty GPU w linii RX 6000, po debiucie GPU w listopadzie.

Podobnie jak pozostałe trzy karty, nowa Procesor graficzny Radeon RX 6000 będzie wyposażony w architekturę RDNA 2 AMD, która obejmuje śledzenie promieni z akceleracją sprzętową w czasie rzeczywistym i cieniowanie o zmiennej częstotliwości.

Ta najnowsza karta RX 6000 prawdopodobnie będzie służyć jako konkurent Seria RTX 3000 firmy Nvidia, która niedawno wydała nowy budżetowy procesor graficzny RTX 3060. Nie wiadomo, czy ten nowy procesor graficzny AMD będzie okrętem flagowym, czy też niskobudżetową kartą.

KIEDY ZACZYNA SIĘ WYDARZENIE AMD?

Rozpoczyna się dzisiaj, 3 marca, o 8:00 PT / 11AM ET / 16PM GMT.

GDZIE MOGĘ OGLĄDAĆ WYDARZENIA AMD?

Umieściliśmy transmisję na żywo u góry tego posta, więc możesz zostać tutaj, aby obejrzeć ją, gdy się rozpocznie. AMD udostępni również strumienie stronie internetowej, oprócz oficjalnego Skurcz i Youtube kanały.



Source link

Advertisment

Więcej

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

Advertisment

Podobne

Advertisment

Najnowsze

Spoglądanie przez przezroczysty laptop Lenovo w przyszłość science-fiction

Rok po naprężeniu mięśni badawczo-rozwojowych za pomocą a składany laptop Lenovo, które rozszerzyło swój ekran za pomocą prostego naciśnięcia przycisku, powraca do tematu...

MWC 2024: ThinkPady Lenovo stają się szybsze i łatwiejsze w użyciu

Podczas Laptop ThinkBook z przezroczystym wyświetlaczem Lenovo, które zaprezentowało na MWC 2024, to tylko weryfikacja koncepcji, firma zapowiedziała także odświeżone wersje kilku ThinkPadów...
Advertisment