Jak oglądać Super Bowl LVIII za darmo


Super Bowl LVIII odbędzie się dzisiaj, 11 lutego o 18:30 ET / 15:30 PT, a San Francisco 49ers zmierzy się z Kansas City Chiefs w Las Vegas. Dołącz do nas i skorzystaj z kilku sposobów oglądania Super Bowl LVIII, w tym bezpłatnie w Internecie, na iPhonie, iPadzie i Apple TV. Omówimy także szczegóły występu w przerwie meczu i nie tylko.

Według wielu różnych bukmacherów, takich jak zakłady 49ers, faworyzowani są obecnie 49ers MGM, FanPojedyneki więcej.

Kiedy oglądać Super Bowl LVIII?

  • Rozpoczyna się Super Bowl LVIII Niedziela, 11 lutego o 18:30 ET / 17:30 CT / 15:30 PT
    • Aby zobaczyć relację przed meczem, przyjdź wcześniej

Gdzie jest Super Bowl LVIII?

Jak oglądać Super Bowl LVIII

CBS i Nickelodeon

  • CBS ma prawa do Super Bowl LVIII, więc dołącz do niego, jeśli możesz, ale możesz też oglądać dalej Najważniejszy+ lub na CBS.com i Aplikacja CBS Sports (wymaga zalogowania się dostawcy dla dwóch ostatnich)
  • Nickelodeon wyemituje wersję Super Bowl dla dzieci i całej rodziny
  • Albo chwyć niedroga antena aby bezpłatnie korzystać z telewizji CBS, jeśli nie masz kabla

Aplikacja NFL

  • Oglądaj Super Bowl LVIII z Aplikacja NFL – mecze na żywo zazwyczaj wymagają subskrypcji NFL+

Bezpłatnie z Paramount+, YouTube TV, strumieniem DirecTV i fuboTV

Uzyskaj natychmiastowy bezpłatny okres próbny u dostawcy telewizji strumieniowej na żywo, jeśli nie masz dostępu do powyższych opcji:

Pokaz Apple Music w przerwie meczu

Super Bowl LVIII to drugi rok czym jest Apple Music sponsorowanie występu w przerwie meczu.

Jak oglądać występ w przerwie meczu Super Bowl LVIII

Reklama

Górny obraz za pośrednictwem NFL.com

FTC: Korzystamy z automatycznych linków partnerskich generujących dochód. Więcej.



Source link

Advertisment

Więcej

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

Advertisment

Podobne

Advertisment

Najnowsze

Aplikacja Threads zapewnia szybki dostęp do aparatu i opcję zapisywania wersji roboczych

Niedawno o tym pisaliśmy Wątkiplatforma mikroblogowa Meta, wdrażamy funkcję Trendy. Chociaż jest to dostępne tylko dla niektórych użytkowników w USA, użytkownicy na...

Concept przewiduje, że Apple może wprowadzić nowe funkcje do systemu VisionOS 2

Chociaż Vision Pro pojawił się w sklepach zaledwie kilka tygodni temu, Apple ogłosiło nowe urządzenie w czerwcu ubiegłego roku na WWDC – i...

Vice porzuca Vice.com i zwalnia setki pracowników

Po niemal trzech dekadach Wice przestanie publikować artykuły na swojej stronie internetowej. Wiceprezes ds. mediów, Bruce Dixon, powiedział dzisiaj, że firma zamierza...
Advertisment